2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz mürtefi mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının huzurı dizi otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı kabil.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using maden materials and güç withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yangın bapları olarak da malum ivedili çıkış baplarının hangi malzemeden örgülması gerektiği, nasıl konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine denli metanet seviyeleri mecmu belli başlı standartlar gözetilerek yapılmalıdır.

Yangın kapısı elbette hizmet bünyelmalıdır? Yangın bapları tekdüze hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının anlayışlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sağlamak derunin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının selim bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin tendürüst olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva olduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının denetçi edilmesini kucakerir. Hassaten, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve kâraretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakadar yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel allıkınmaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveninin çizimini yapan layihamcıdan çaldatmaışan her bir personele denli bütün herkesin yangın merdiveni standartları gereğince akım etmesi ve lüzumlu çhileışmaların da buna için gestaltlması gerekmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve albeni şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın direnci: Evgin çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emin tahliyesini sağlamalıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek Yangın Kapısı geciktiren yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın simultane insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi için yangın bapsı son mertebe eleştiri bir öneme sahiptir.

Görmüş olacaksınız ki bu mertebe koca kaliteli yangın baplarını en amelî fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Report this wiki page