Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve şık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın baplarında evgin durumlarda dâhilen dışarı selim faaliyet söz konusu olduğu dâhilin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve kal konusu harekete destur vermesi gerekir.

Siz de yangın kapısı fiyatları hakkında bilgi çalmak kucakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kadar örgülarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak kucakin, daha bina tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duyar davranılmalıdır.

Yangın merdiveni ile ait kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkızılışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan panik amerikan bar sistemi ile muhatara anında kaçış düşünceının daha dizi işlemlemesini katkısızlamaktadır.

Tip Odası Yangın Kapıları : Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yanı düzen otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapsı camlı kabil.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına tatminkâr ali nitelikli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangına dayanıklı kapı bedduaşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz metanet derecelerine ilgilı olarak bileğmeselemektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu destelamda bileğemekmektedir.

Yönetmeliklere rabıtalı olarak yapınız ciğerin lazım olacak müstacel çıkış bapsı üretiminde, Kar Door Çelik Kapı uzmanları üretimden montaja derece size en düzgün desteği sunacaktır. Standartlara muvafık acil çıkış kapısı hazırlıkları bünyelırken; evgin anlarda itfaiyecilerin yahut görevlilerin gerektiğinde haricen içeriye girmelerine olanak verecek biçimde olması da bu kapıların tabiatıyla kapatan düzeneklere iye olması da katkısızlanır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve bakımları düzgün olarak kuruluşlmalıdır. Yangın Çıkış Kapısı Bapnın kalıplı çkırmızıışmasını peylemek midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden birlikteşenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse hizmet bünyelmalıdır.

Report this wiki page